Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Българският производител Петя Василева и Цветан Симеонов от БТПП коментираха

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgБългарският производител Петя Василева и Цветан Симеонов от БТПП коментираха
Коментари Харесай

Български производител: Световните сертификати са скъпи за нас

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Българският производител Петя Василева и Цветан Симеонов от БТПП разясниха българската продукция по магазините в студиото на " Плюс-минус " по Нова тв.

" Министерство на земеделието се намесва в пазарни структури и лимитира достъпа на задгранични артикули до българския консуматор. Недопустимо е, тъй като огромните вериги са тези, от които би трябвало да се учим.

Българските артикули ще намерят пекрасен банкет, в случай че дават отговор на стандартите - с баркод, информация за алергени, калори и правила. Ако ние пуснем по някаква писта артикули отвън стандартите, ще подведем потребителя, ще намалее доверието в останалите артикули. Ако желае Министерство на здравеопазването да е потребно, да насочи напъните си другаде. 

Например имате добре подредена къща, в нея мръсна стока не може да влезе, непроследимост не може да има и влиза някой и споделя по какъв начин да се трансформират нещата. Следва въпросът: Какво е българска стока? Имаме стока, която се създава в България с задгранични първични материали да вземем за пример ", стартира Симеонов. 



" Аз съм афектирана, споделя млада българска производителка. Ние не влизаме с обувки в тези магазини, ние сме биологично сертифицирани. В момента не можем да влезем на пазара на огромните вериги. Изискванията към нас са непостижими. Организацията за биопродукти е от 10 години и не можем да си позволим скъпи документи. Ние желаеме поддръжка, с цел да осъществим условията. ", изясни Петя Василева, която е от плантация за телешко месо.



" Веригите по-скоро ще си затворят магазините, в сравнение с да позволен некачествени артикули, дано Министерството да им обезпечи помощ за 3 месеца наем в държавен магазин да вземем за пример. Заради скъпите документи, аз би трябвало да си закупувам от веригите. На дребните производители не им би трябвало да стигат до огромните вериги. Големият поток ще бъде през електронните магазини след години. ", посочи Симеонов. 

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР